Stavební úpravy na Vysílacím středisku Cínovec

DR OMs,
také v právě uplynulém víkendu jsme využili krásného počasí a pokračovali jsme v práci na vysílacím středisku Cínovec. Pokračovali jsme opravou obvodové zdi nad terasou, v práci na "zkulturnění" společenské místnosti v přízemí, prakticky byla dokončena výstavba operátorky VHF v 1. patře, která bude sloužit především soutěžnímu provozu v pásmu 144MHz a pracovalo se na zateplení prostor v 1. patře,  určených pro WC.
Ve společenské místnosti bylo zlikvidováno staré etážové topení a byly zabetonovány teplovodní kanály. V operátorce VHF byla natřena betonová podlaha penetračním roztokem, dokončeny sádrokartony, bylo vymalováno, znovu byl rozmístěn nábytek a začali jsme s instalací vysílacího zařízení.
Také byla zkoušena krbová kamna a přitom byl vyvrácen názor, že se v nich se nedají opékat buřty. Dají a velmi dobře.
Cínovecké album (FOTO VS Cínovec)bylo doplněno několika fotkami z uplynulého víkendu, pro kompletnost bylo doplněno fotkami sociálního zařízení (sprcha a WC), které cca před čtyřmi lety vybudoval Michal (VM), dvěma fotkami dalšího ubytovacího pokoje a úplně na začátek alba jsem dal fotku zápisu z výboru našeho radioklubu, kterým byl v roce 1970 schválen nákup chaty na Cínovci. Byl u toho Láďa (AXA) a jemu díky  za fotku zápisu.
73 OK1JAX Pavel
operatorka